Жана Бергендорф отново удари дъното След проблемите с полицията  и обещанията,

...
Жана Бергендорф отново удари дъното
След проблемите с полицията  и обещанията,
Коментари Харесай

Падение! Жана Бергендорф влиза в затвора за дълго?

Жана Бергендорф още веднъж удари дъното

След проблемите с полицията  и обещанията, че „ към този момент няма да пипне дрога “, червенокоската не удържа на обещанието.

38-годишната Жана Бергендорфотива на посетители със собствен другар в столичния квартал „ Овча купел “. След 4 часа двамата почнали да буйстват, да си крещят, да чупят мебели и съдове в непознатия дом. Поп певицата е арестувана в полицията, след сигнал от съседите.

„ Ти знаеш ли коя съм? Аз съм Ейми и ще умра като нея! “, крещяла на униформените победителката не един от предходните сезони на „ Х фактор.

В Къщата на Големия брат през 2016, поп певицата пък стана една от първите, която обществено призна за дългогодишните си проблеми с дрогат и че е употребявала кокаин.

„ Спрях с дрогата! Не е елементарен този развой за мен, само че ще го направя поради моя наследник Лео, който е моят тласък “, даде обещание през 2002 година Жана Бергендорф.

Поп певицата стремително се завърна на сцената, като за Нова година излезе от клиника, където се лекуваше поради приложимост на упойващи субстанции.Тя има дълга правосъдна история. Бе пипната да управлявала колата си дрогирана.Имаше сложна връзка с мъж, който също се дрогираше. Досега се разминава на косъм, само че в този момент я грози затвор до 5 години, поради вандализъм.

„ Наркотиците станаха повече от мои другари. Когато ги взимам, всички ме обичат и  аз тях. Нещо, което не срещнах в живота си “,изповяда се Жана Бергендорф.

Източник: България през днешния ден, Crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР